Så enkelt lager du perfekte bananpannekaker

oppskrifter Aug 10, 2019

Vi nordmenn spiser veldig mye brød!

Butikkbakte brød inneholder veldig mye billig hvetemel, ekstra hvetegluten, sukker og tilsetningsstoffer. Jeg tenker at kjøpebrød er helt ok i ny og ne, men i store mengder er det lett for å skape magetrøbbel og man går glipp av mange næringsstoffer som kroppen vår trenger.  

For å variere hva vi spiser og få plass til enda flere næringstoffer som kroppen trenger prøver jeg å variere hva vi spiser gjennom dagen. Hos oss er bananpannekaker er en sikker vinner både hos små og store. 

De er raske og enkle å lage.
De er supersunne.
De metter lenge. 
... og de smaker SÅ godt!

Slik lager du perfekte bananpannekaker som metter lenge og gir deg og barna masse energi gjennom dagen. 

Du trenger: 
2 egg
2 dl havregryn
1 banan 
2-3 valnøtter 
1 ts bakepulver
1/2 ts kanel (kan sløyfes)

Putt alle ingrediensene i en foodprocessor. Bland godt til røren er helt jevn og fin. Spe på med ca 0,5 dl havremelk/ mandelmelk/ vanlig melk dersom røren blir for tykk. Lag små pannekaker og stek på middels varme. Server med friske bær eller syltetøy som du lager ved å mose sammen bær og bittelitt honning. TIl lørdagsfrokosten serverer jeg også med lønnesirup og brunost. 

Disse er perfekte til frokost eller i matpakken. Barna elsker det når de får de med i barnehagen, på skolen og på tur.  

Server de til frokost i helgen så blir du garantert en populær mamma. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.