Vi nordmenn spiser veldig mye brød!
Butikkbakte brød inneholder veldig mye billig hvetemel, ekstra hvetegluten, sukker og tilsetningsstoffer. Jeg tenker at kjøpebrød er helt ok i ny og ne, men i store mengder er det lett for å skape magetrøbbel og man går glipp av mange næringsstoffer som kroppen vår trenger.
For å variere hva vi spiser og få plass til enda flere næringstoffer som kroppen trenger prøver jeg å variere hva vi spiser gjennom dagen. Hos oss er bananpannekaker er en sikker vinner både hos små og store.
De er raske og enkle å lage.
De er supersunne.
De metter lenge.
... og de smaker SÅ godt!
Slik lager du perfekte bananpannekaker som metter lenge og gir deg og barna masse energi gjennom dagen.
Du trenger:
2 egg
2 dl havregryn
1 banan
2-3 valnøtter
1 ts bakepulver
1/2 ts kanel (kan sløyfes)
Putt alle ingrediensene i en foodprocessor. Bland godt til røren er helt jevn og fin. Spe på med ca 0,5 dl havremelk/ mandelmelk/ vanlig melk dersom røren blir for tykk. Lag små pannekaker og stek på middels varme. Server med friske bær eller syltetøy som du lager ved å mose sammen bær og bittelitt honning. TIl lørdagsfrokosten serverer jeg også med lønnesirup og brunost.
Disse er perfekte til frokost eller i matpakken. Barna elsker det når de får de med i barnehagen, på skolen og på tur.
Server de til frokost i helgen så blir du garantert en populær mamma.
50% Complete
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.